1-op-1 begeleiding

 • Merk je dat je licht ontvlambaar, snel boos, aangeslagen of verdrietig bent?
 • Of leef je als enigszins verdoofd op de automatische piloot, om maar door te leven?
 • Voel je je somber en neerslachtig, terwijl je dat vroeger nooit was?
 • Ben je bang dat als je toegeeft dat aan je verdriet, je nóóit meer ophoudt met huilen, en stop je daarom veel weg?
 • Wil je anderen niet steeds ‘lastigvallen’ met jouw verhaal?
 • Zorg je nu vooral voor anderen (bijv. je kinderen) en niet voor jezelf?
 • Ben je alle ongevraagde adviezen en aannames van de buitenwereld spuugzat?

Herkenbaar allemaal, want je bent in de rouw. En rouwen doen we vaak alleen. Het is een eenzaam proces en je wilt het graag anders, maar weet niet hoe. Je wilt ruimte maken om verder te leven. Je wilt geen speelbal meer zijn van al je wisselende emoties. Je wilt huilen zonder te verdrinken. Je wilt bevestiging krijgen dat jij niet gek bent, dat jij het zo gek nog niet doet. En bovenal wil je aangesproken worden op je wijsheid en je kracht en niet op je zieligheid.

Mijn naam is Corinne de Graaf, persoonlijk begeleider bij rouw & verlies. Ik weet waar je het over hebt: het verdriet, de pijn, het gemis, onbegrip, de eenzaamheid, niet willen voelen… ik ken het allemaal. Juist omdat dood en verlies als een rode draad door mijn leven slingerde, voel ik dat hier mijn levensmissie ligt. En ik heb ontdekt en ervaren dat je alleen maar ruimte kunt maken om verder te leven als je eerst leert hoe je aandacht kunt geven aan je gevoelens. Hoe je met meer geduld en rust met jezelf en je omgeving leert omgaan. Want alles mag er zijn. Je start een traject bij mij als jij jezelf toestaat om te mogen rouwen én verder te leven. Dat is voor mij de betekenis van rouwen met compassie.

Rouwen met compassie kan je leren

Tijdens 5 persoonlijke sessies leer je:

 • hoe je jezelf en je gevoelens met vriendelijkheid en mededogen kunt benaderen
 • hoe je meer compassie met je zelf kunt hebben
 • hoe gevoelens zich kenbaar maken in je lichaam én hoe je hier bij aanwezig kunt blijven
 • meer zicht te krijgen op jouw behoeftes en verlangens
 • hoe jij meer de regie krijgt over wat je allemaal tegenkomt in deze periode in je leven

De oorzaak van jouw rouw of verlies kun je niet veranderen, maar de manier van hoe jij hiermee omgaat wel. Hier kan je je hele leven wat aan hebben!

Wat kan je verwachten?

Rouwen met compassie is een traject van 5 sessies van 1,5 uur, in jouw tempo. Het werkt vaak goed als we iedere twee weken afspreken, zodat het totale traject 2,5 maand duurt. De sessies bestaat uit een unieke combinatie van praktische informatie, coaching & therapie, lichaamsgerichte oefeningen, meditaties, en focussen. Soms is het ook passend  om in de natuur af te spreken, voor een wandel-coach sessie.

Het vertrekpunt gedurende het traject  is jouw vraag, jouw situatie én jouw eigen wijsheid. We beginnen precies daar waar jij bent. Wat je van mij mag ontvangen is mijn onverdeelde aandacht, mijn afstemming, mijn compassie, mijn ingevingen en mijn vermogen om lichtheid te brengen in zwaarte. Een traject van 5 sessies kost € 375,- Eventueel kun je ervoor kiezen om daarna losse sessies af te spreken van € 82,50.

Praktijklocatie: Centrum Europaplein, Europaplein 127, 1079 AX Amsterdam

> Klik hier om een afspraak te maken of om je aan te melden voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.

Hoe hebben anderen dit begeleidingstraject ervaren?

“Je hebt me geleerd dat ik niet meer samenval met mijn boosheid. Dat gaf me kracht vertrouwen en vooral moed.”

“Toen ik voor het eerst kwam vertelde ik dat de wereld grijs was. Ik zag letterlijk geen kleur meer als ik naar buiten keek in mijn tuin. Ik zag gisteren voor het eerst weer een krokus! Vorig jaar is het volgens mij geen voorjaar geweest.”

“Ik vond het fijn dat je ook informatie gaf over rouw. Het stelde mij gerust, alles wat ik voel en doe ‘ hoort er bij’ ”

Vergoeding

Als je een aanvullende zorgverzekering hebt, worden de individuele massagetherapiebehandelingen (gedeeltelijk) vergoed. Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten (VNT)*. Kijk in de polisvoorwaarden van je zorgverzekeraar naar vergoedingen voor natuurgeneeskundige behandelingen.

Je krijgt na iedere individuele sessie een factuur die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

> Vergoedingenoverzicht

* Onder nummer 06013. Daarnaast ben ik aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) met licentienr. 601152R en ben ik lid van Holosnet.

logos

Wanneer de prijs een belemmering vormt, is gespreide betaling mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.