Een retraite op maat ’24 uur voor jou’

  • Op zoek naar een retraite?
  • Ben je in de rouw en heb je behoefte aan tijd helemaal voor jou?
  • Is een uurtje therapie of begeleiding steeds te kort?
  • Wordt jouw dagelijks leven  bepaald door je agenda?
  • Houd je 10 ballen in de lucht en er is geen tijd voor bezinning?
  • Wil je graag investeren in jezelf?
  • Heb je op dit moment niet zo’n behoefte aan een groep?

Gun jezelf dan deze unieke ervaring!

Mijn naam is Corinne de Graaf. Inmiddels heb ik al vele retraites op maat begeleid en iedere keer ben ik geraakt door de vertrouwdheid en diepgang die ontstaat met mijn gasten.
Tijdens een retraite kun jij  opladen, want ik bied je  24 uur met aandacht, stilstaan, en  reflectie. Hierdoor kun jij jezelf weer voelen en wordt helder wat je nodig hebt om verder te gaan. Dit doen we op een mooie locatie in Friesland.

Wat kun je verwachten?

Je trekt je even terug uit je dagelijks leven en gewoontes. Je gaat 24 uur, met mij als begeleider, in een smaakvol huisje in Friesland, naast een kerk in een rustig dorp, nabij de stilte en de rust van de Waddenzee of in Retraitehuis Bloeiplaats in Egmond aan de Hoef

Hoe we deze 24 uur gaan besteden bepalen we aan de hand van jouw wensen, vraag en behoefte. Misschien gaat het over behoefte aan stilte en rust, misschien wil je eens dieper stilstaan bij jezelf, misschien vraagt je lichaam allang om aandacht en wil je daar meer in gaan ervaren. Of misschien wil  je, heel simpel, tijd en aandacht voor jou.

Concreet kun je denken aan een (stilte)wandeling, massagetherapie, een ritueel in de natuur, een gesprek over je leven (waarbij je niet onderbroken wordt), creatief bezig zijn, schrijfopdrachten etc. We zijn 24 uur afgestemd op jouw behoefte.

Als je je aanmeldt voor deze dag kijken we eerst naar jouw vraag. Vooraf geef ik je al  suggesties om je op te bezinnen. Tijdens de retraite krijg je concrete oefeningen en suggesties  die je in je dagelijks leven kunt gaan toepassen.  En na twee weken hebben we een Skypegesprek. Zo werken de 24 uur diep door in je leven.

Data 2017

 

Juli

van 22-25 juli

augustus

18-21 augustus

september

16-19 september

Passen deze dagen jou niet? Neem contact op en we gaan kijken of er een andere datum te prikken is.

Jouw investering

De kosten zijn € 425 , -( excl BTW)  inclusief overnachting, eten, drinken en begeleiding.

Wanneer de prijs een belemmering vormt, is gespreide betaling mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Hoe hebben anderen een retraite ervaren?

“Je hebt me geholpen om dingen luchtiger te maken, zonder te bagatelliseren. Hierdoor kwam er licht en lucht waardoor het voor mij mogelijk werd om weer te gaan kijken, en vanuit meer afstand het aan te gaan, i.p.v. erin weg te zakken.”

“24 uur retraite, 24 uur met Corinne, die ik alleen kende van haar website, stil staan bij het verlies van mijn moeder. Vond het van te voren erg spannend, maar ik had er ook vertrouwen in. En dat vertrouwen bleek terecht.
Wat fijn was het, in een schattig huis in een prachtig dorp.
Welkom voelen, gehoord worden, begrepen worden en vooral ook aangevoeld worden. Corinne voelde goed aan wat ik nodig had om te zakken, om vanuit verhalen en ratio naar gevoel te gaan. Ruimte krijgen voor dingen die normaal weinig/ geen ruimte krijgen.
En als kers op de taart verwend worden met heerlijk gezond eten, koffie en gezelligheid. Echt vertroeteld worden. Fijn!”

“Na deze retraite neem ik meer rust, ik voel meer wat ik nodig heb en ik ben beter in staat om mijn gedachten en emoties te ‘ordenen’. Ik vertrouw weer op mezelf en ik durf makkelijker mijn grenzen aan te geven.”

“Ik gebruik nog iedere avond het boekje dat ik van je kreeg. Het helpt me om de dag af te sluiten en stil te staan bij mijzelf, om mijn blik even naar binnen te richten.”